WiFi

Hoe afhankelijk van WiFi is uw bedrijf? Als u er goed over nadenkt, zal u misschien schrikken. Toch heeft vrijwel ieder bedrijf ermee te maken. Een snelle, stabiele en veilige verbinding is in bijna iedere sector essentieel voor de dagelijkse werkzaamheden. Maar een WiFi netwerk aanleggen voor uw bedrijf is een vak apart, om nog maar te zwijgen over de installatie ervan.

VIB Netwerken heeft zich hierin gespecialiseerd. Met ervaring in allerlei verschillende sectoren, weten we precies wat er van het netwerk gevraagd wordt.

WiFi in de Zorg

Slecht werkende WiFi leidt in de zorg vaak tot ergernis. Bij medewerkers, maar ook bij bezoekers en patiënten. Maar een netwerkverbinding is nóg belangrijker voor veiligheidssystemen. Denk bijvoorbeeld aan cameratoezicht of brandbeveiliging. VIB Netwerken is niet alleen expert op het gebied van WiFi, maar ook qua veiligheid.

Lees meer over de Zorg

WiFi netwerk aanleggen voor Hotels en Recreatie

Voor hotels en recreatie is WiFi tegenwoordig een must. Bezoekers kunnen online al zien of er WiFi aanwezig is en lezen in de recensies of het een goede of slechte verbinding is. Maar daarnaast worden hotels ook vaak ingezet als vergaderruimte of voor evenementen. En ook dan wordt er veel van het netwerk gevraagd. Zorg dat uw WiFi stabiel, snel en veilig is met de hulp van VIB Netwerken.

Lees meer over Hotels en Recreatie

Industrie en een WiFi bedrijfsnetwerk

De industrie werkt met grote hoeveelheden data en daar is een goed WiFi bedrijfsnetwerk voor nodig. Bovendien moet dit netwerk goed beveiligd zijn. Misschien zijn er zelfs veiligheidssystemen afhankelijk van een goed WiFi-signaal. VIB Netwerken begrijpt uw wensen en weet precies wat er gevraagd wordt.

Lees meer over Industrie

WiFi aanleggen in het Onderwijs

Voor docenten in het onderwijs zijn er maar weinig dingen frustrerender dan wegvallende WiFi. Sommige klaslokalen beschikken immers niet meer over een ouderwets bord. En zonder internetverbinding werkt het SmartBoard niet optimaal. Daar komt bij dat de ICT-omgeving van de onderwijsinstelling een goed werkend netwerk nodig heeft. De hoge eisen maken het aanleggen van een WiFi signaal erg complex. Dat kunt u daarom beter aan een expert als VIB Netwerken overlaten.

Lees meer over Onderwijs

WiFi netwerk aanleggen voor uw bedrijf

Het is duidelijk dat een goed WiFi netwerk aanleggen cruciaal is voor ieder bedrijf in allerlei sectoren, ook in uw bedrijfspand. De installatie móét goed zijn om ergernis te voorkomen en werkzaamheden vlot te laten verlopen. Ondertussen wordt ook veiligheid steeds belangrijker. Ga daarom voor een bedrijfsnetwerk dat professioneel geïnstalleerd wordt. VIB Netwerken is daarvoor de aangewezen partij.

Kom meer te weten en download gratis onze whitepapers

'Een veilig bedrijfspand'

netwerk aanleggen bedrijf vib netwerken

'Snel en veilig internet in uw bedrijfspand'

wifi netwerk aanleggen bedrijf vib netwerken

'Uw glasvezelnetwerk in topconditie houden'

netwerk aanleggen bedrijf vib netwerken

Wij nemen graag contact met u op om vragen te beantwoorden.

Pagina Bron = Zorg