Het personeel houdt alles draaiende bij VIB Netwerken. Datzelfde personeel zorgt ervoor dat we de laatste jaren ontzettend snel groeien – in Nederland en daarbuiten. Een logisch gevolg is dat we regelmatig op zoek gaan naar nieuwe collega’s. Die moeten zich echter wel kunnen vinden in de kernwaarden van VIB Netwerken.

Bekijk hier de video over VIB Netwerken:


1. Persoonlijk

Onder ‘persoonlijk’ verstaan we dat je open, eerlijk en positief bent. Dat je staat voor wat je doet, maar tegelijk aanspreekbaar bent en goed luistert. Je deelt jouw ervaringen, maar staat ook open voor nieuwe contacten, ideeën en situaties.

2. Samen

Verbinding maken we samen. Daarom helpen we elkaar en respecteren we verschillen omdat we ons in de ander verplaatsen. We maken elkaar sterker, dus zoeken we elkaar op. Maar we doen wat we hebben afgesproken en houden elkaar scherp. We geven elkaar vertrouwen en complimenten. Vervolgens vieren we samen het succes.

3. Ambitieus

VIB Netwerken kan alleen doorgroeien als de medewerkers dat ook doen. Daarom stappen we uit onze comfortzone en zijn we nieuwsgierig naar nieuwe dingen. We gaan steeds voor beter en laten niet los. We nemen daarin onze verantwoordelijkheid en staan voor de kwaliteit die we leveren. We zijn ons bewust van de veiligheid en gezondheid in het werk.

4. Groei

Bij je persoonlijke groei hoort dat je zelf met oplossingen komt en initiatief neemt. Je maakt je eigen keuzes, maar vraagt wel om feedback. Je omarmt de fouten die je hebt gemaakt en ontwikkelt je hierdoor nog sneller. En als je een opleiding nodig hebt, dan zit niemand je in de weg.

Kun jij jezelf wel vinden in deze kernwaarden? Bekijk dan snel onze vacatures!

Bekijk vacatures