Laadpaal installatie

Laadpaal installatie

Er wordt vandaag de dag veel aandacht besteed aan duurzaamheid. Willen we de aarde goed aan de volgende generatie overdragen, dan moeten we nu bewuster investeren. Daar hoort ook elektrisch rijden bij. 

De installatie van laadpalen is een groeiende trend in de zakelijke wereld. Omdat het aantal elektrische voertuigen op de weg snel toeneemt, wordt het steeds belangrijker voor organisaties om hun werknemers en klanten de mogelijkheid te bieden om hun voertuigen op te laden. Heeft uw organisatie al laadpalen?

De installatie van een laadpaal is meer dan een stekker in het stopcontact. Bij VIB Netwerken hebben we ervaring met het installeren van laadpalen én begrijpen we uw wensen. Want verschillende sectoren vragen verschillende dingen van een laadstation.

Laadpaal laten installeren voor Zorginstellingen

Zorginstellingen kunnen veel profijt hebben van de installatie van laadpalen. Er worden relatief veel korte ritjes gemaakt voor bijvoorbeeld thuiszorg. Daar leent een elektrisch voertuig zich uitstekend voor. Daar hoort echter ook een laadpaal bij. Bovendien zullen de bezoekers in de zorg ook blij zijn met een laadpaal. Misschien dat zij daardoor net iets vaker op bezoek gaan bij hun vriend of familielid. Om die redenen werkt VIB Netwerken graag mee met de installatie van laadpalen.

Lees meer over de Zorg

Laadpaal installatie voor Hotels en Recreatie

Laadpalen zijn een aantrekkelijk middel om uw hotel of recreatiepark aantrekkelijker te maken. En niet alleen voor uw gasten. Iemand die elektrisch rijdt, zou zijn auto toch liever opladen bij een hotel onder het genot van een lunch, dan bij een willekeurig benzinestation langs de snelweg? Bovendien laat u hiermee zien dat u voor duurzaamheid gaat, iets waar men tegenwoordig veel aandacht aan besteedt. VIB Netwerken installeert de laadpalen voor u.

Lees meer over Hotels en Recreatie

Industrie en het elektrisch laden van voertuigen

De industrie is verantwoordelijk voor een groot deel van de CO2-uitstoot. Gelukkig worden er tegenwoordig goede stappen gezet richting duurzaamheid. Daar horen ook laadpalen bij. Industriële organisaties willen zich immers onderscheiden met hun MVO-activiteiten. VIB Netwerken is expert in de installatie van laadpalen en helpt u met de overstap naar duurzame mobiliteit.

Lees meer over Industrie

Revolt VIB Netwerken

Laadpaal installatie in het Onderwijs

Laadpalen kunnen ook worden ingezet voor e-bikes, niet alleen voor elektrische auto’s. Daarom zijn laadpalen in het onderwijs ook interessant. Veel docenten komen immers met een e-bike naar school. Door laadpalen te plaatsen, stimuleert u het gebruik van milieuvriendelijk vervoer. VIB Netwerken wil samen met uw onderwijsinstelling ervoor zorgen dat men de auto die op fossiele brandstof rijdt laat staan.

Lees meer over Onderwijs

Uw laadpalen laten installeren door VIB Netwerken

Met de groeiende populariteit van elektrisch rijden, groeit ook de vraag naar laadpalen. In veel gevallen kunt u nu nog subsidie krijgen (MIA, VAMIL of KIA) voor het plaatsen van een laadpaal. De kans bestaat dat die subsidies kleiner worden of zelfs verdwijnen. Hoe eerder u de overstap maakt naar duurzame mobiliteit, des te voordeliger. VIB Netwerken helpt u graag in deze transitie met advies én installatie.

Wij nemen graag contact met u op om vragen te beantwoorden.

Pagina Bron = Zorg