Stageplek Werkvoorbereider niveau 4 VIB Netwerken

Ben jij aan het studeren, maar zoek je nog naar een erkend leerbedrijf voor een stage in de regio van Zuidbroek? Zoek niet verder en kom stage lopen bij VIB Netwerken! Als stagiaire werkvoorbereider ga je aan de slag om alles tot in de puntjes voor te bereiden. Je blijft betrokken bij het gehele traject. Van technische ondersteuning tot technisch ontwerp. Klinkt dit als de perfecte kans voor jou? Neem dan nu contact met ons op!

Wat ga je doen?

Samen met een ervaren werkvoorbereider ga je je onder andere bezig houden met het voorbereiden en ontwerpen van CAI- en Glasvezelprojecten. Je gaat vergunningen en/of instemmingen en KLIC meldingen aanvragen en je houdt gemeenten en instanties op de hoogte. Verder zorgen jullie ervoor dat de revisiegegevens van diverse projecten op tijd worden opgeleverd en worden bijgewerkt.

Wat kun je van ons verwachten?

Bij VIB werken enkel enthousiaste mensen. We houden de sfeer erin, humor zit in ons DNA en je collega’s zullen beamen dat het echt leuk is om hier te werken. Daarbij houden we van een persoonlijke aanpak en korte lijnen. We staan voor elkaar klaar en de deur staat bij de directeur altijd voor je open. We geven elkaar complimenten, vieren samen successen, zoeken elkaar op en maken elkaar sterker. Ook krijg je van ons veel vrijheid, we vertrouwen erop dat jij je werk goed doet. En wil je meedenken of een idee aandragen? Doen! Dat wordt gewaardeerd. Met z’n allen dragen we bij aan het succes en de groei van VIB. Dankzij onze vakmensen kunnen we landelijk multimedianetwerken met bijbehorende apparatuur aanleggen en beheren.

Wat bieden we jou?

  • Goede begeleiding van een senior;
  • Een prettige werkplek met een open en eerlijke cultuur. We staan voor elkaar klaar;

Wat verwachten wij van jou?

Om te kunnen starten als stagiaire bij VIB Netwerken verwachten wij van jou het volgende:

  • Je hebt affiniteit met de techniek, dit is echt hét vak waar jij in wil werken
  • Je bent bezig met een opleiding in de richting van Werkvoorbereiding;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Jij vindt het leuk om samen te werken met collega’s;
  • Jij woont in de regio van Zuidbroek of bent bereid te reizen.

Als jij het leuk vindt om elke dag nieuwe dingen te leren en met techniek bezig te zijn, dan is dit het BBL-traject voor jou! Solliciteer direct! Solliciteren via Whatsapp is ook mogelijk, 06-17421892.