Open-dag-VIB-Netwerken-8-7-2023

Zaterdag 8 juli 2023 heeft VIB haar eerst open dag georganiseerd. Een dag waarbij familie, vrienden, kennissen en geïnteresseerden ‘een kijkje in de keuken’ konden nemen. Een succesvolle dag!

De maand voorafgaande was iedereen druk bezig met de voorbereidingen. Binnen een dag waren er al genoeg vrijwilligers die enthousiast waren om iets te vertellen over hun werk bij VIB Netwerken. Na het in kaart brengen van de verschillende facetten van het werk zijn de monteurs begonnen met hun voorbereidingen. Ondertussen vonden de verdere voorbereidingen plaats op het hoofdkantoor van VIB Netwerken in Zuidbroek, waar de open dag zou gaan plaats vinden. Iedereen was enthousiast en wilde graag bijdragen. Kantoormedewerkers schreven informatieteksten, deelden de poster op Social Media en sommige medewerkers hingen posters op in hun woonplaats over de open dag.

Al het enthousiasme die in de voorbereiding was gestoken, was ook duidelijk te zien in het eindresultaat. Op het terrein en in het pand stonden monteurs en medewerkers klaar om een demonstratie te geven en te vertellen over hun werk. Alle facetten van het werk kwamen aan bod. In de ruimtes waar geen medewerkers aanwezig waren hingen posters met informatie over de desbetreffende ruimte. Hierop konden bezoekers informatie vinden over wat de medewerkers op kantoor voor werkzaamheden uitvoeren. Buiten konden kinderen genieten van een springkussen of meedoen aan de kleurwedstrijd. Ondertussen werden er door de Ijscowboys heerlijke ijsjes uitgedeeld aan de bezoekers, wat met de warmte van die dag goed van pas kwam.

Het was dan ook een dag die veel bezocht werd door geïnteresseerden. Verschillende familieleden van werknemers, vrienden maar ook nieuwsgierige gasten hebben vele vragen gesteld en genoten van de verschillende demonstraties. Van het glasvezelblazen tot het zitten in een graafmachine. Van uitleg door een werkvoorbereider tot het lassen. Alles kwam aan bod. Een sfeervolle en geslaagde open dag! VIB Netwerken wil dan ook alle collega’s en samenwerkingspartners bedanken voor de samenwerking.

Nog steeds wordt er met enthousiasme terug gekeken naar de open dag. Voor VIB Netwerken was dit de eerste open dag, maar hoogst waarschijnlijk niet de laatste open dag. Wij hopen jullie in de toekomst allemaal vaker te kunnen verwelkomen. Tot die tijd bent u altijd vrij om een bericht naar ons te sturen voor meer informatie of vragen.