Tijd voor de volgende stap in je carrière? Je hebt een technische MBO-opleiding afgerond en je zoekt betekenisvol werk. Ga aan de slag als Werkvoorbereider en bouw aan een alsmaar groeiend VIB-Netwerk. Een netwerk dat vele gezinnen en bedrijven van een basisbehoefte voorziet: internet.

Jouw werk zorgt ervoor dat onze monteurs goed voorbereid aan de slag gaan met de aanleg van het netwerk. Geen ervaring als werkvoorbereider? Mooi! Wij leren je de fijne kneepjes van het vak. Ga de uitdaging aan en Word VIB!

Kabel op de goede plek

Met jouw technisch inzicht en je leergierigheid ben je snel een ervaren werkvoorbereider. Bovendien weet je binnen korte tijd alles over telecommunicatie, glasvezel en het belang van goed internet. Je gaat aan de slag met de aanleg van bijvoorbeeld glasvezel op een bedrijventerrein of zelfs in een compleet dorp. Aan het begin van ieder project stippel je de blauwdruk uit en weet je hoe het gebied straks van glasvezel wordt voorzien.

Met jouw organisatietalent neem je de monteurs veel werk uit handen. Als jouw taak erop zit, weten de monteurs precies wat hen te doen staat en dus komt iedere kabel op de goede plek. Het mooie is dat je bij VIB nooit uitgeleerd raakt. Dit is nog maar het begin. Je krijgt de kans om je persoonlijk en professioneel verder te ontwikkelen. Ambieer je een seniorfunctie? Laat zien wat je in je mars hebt! Zo bouw je niet alleen aan je eigen ontwikkeling, maar ook aan een alsmaar groter groeiend VIB-Netwerk in Nederland!

Werken bij VIB Netwerken

Bij VIB werken enkel enthousiaste mensen. We houden de sfeer erin, humor zit in ons DNA en je collega’s zullen beamen dat het echt leuk is om hier te werken. Daarbij houden we van een persoonlijke aanpak en korte lijnen. We staan voor elkaar klaar en de deur staat bij de directeur altijd voor je open.

We geven elkaar complimenten, vieren samen successen, zoeken elkaar op en maken elkaar sterker. Ook krijg je van ons veel vrijheid, we vertrouwen erop dat jij je werk goed doet. En wil je meedenken of een idee aandragen? Doen! Dat wordt gewaardeerd. Met z’n allen dragen we bij aan het succes en de groei van VIB. Dankzij onze vakmensen kunnen we landelijk multimedianetwerken met bijbehorende apparatuur aanleggen en beheren.

Jouw taken:

● Het voorbereiden en ontwerpen van CAI- en Glasprojecten HAS/ HFC/ Hoofdnetten;
● Het aanvragen van instemmingen en/of vergunningen;
● Het aanvragen van KLIC meldingen;
● Het voormelden van straatwerk bij gemeenten en instanties;
● Tijdig opleveren en bijwerken van revisiegegevens van diverse projecten;
● Het bijhouden van een of meer aspecten van de registratie van projecten;
● Het samenstellen van uitvoeringsmappen voor de medewerkers;
● Het bijwerken van de projectadministratie;
● Meedenken en meewerken aan het optimaliseren van de processen;
● Engineering van B2B, Hoogbouw en derden;
● Het verrichten van controlewerkzaamheden;
● Overige voorkomende werkzaamheden;
● Kennis van de personeelsgids en van het informatiebeveiligingsbeleid en houdt zich
hier aan.

Wat we je bieden:

● Een goed salaris afhankelijk van ervaring van € 2.400,- tot € 3.200,- bruto op basis van 38 uur;
● 26 vakantiedagen en 13 adv-dagen per jaar, 8% vakantietoeslag, en we zorgen voor alle benodigdheden om je werk te kunnen uitvoeren, zoals een werkplek met meerdere schermen.
● Een baan waarin we je gaan klaarstomen, opleiden tot een gedegen werkvoorbereider;
● Een plek waar jij jouw kennis en ervaring kunt ontplooien. Jouw input wordt gewaardeerd en brengt ons verder;
● De mogelijkheid tot het volgen van opleidingen en cursussen om jezelf scherp te houden. We stimuleren persoonlijke groei;
● Een prettige werkplek met een open en eerlijke cultuur. We staan voor elkaar klaar. Samen dragen we bij aan het succes van VIB.

Wat we van je vragen:

● Je hebt succesvol een relevante MBO- of MTS-opleiding afgerond richting engineering, elektro of civiele techniek. Eventueel aangevuld met een vakopleiding;
● Je hebt kennis van en ervaring met Autocad;
● Je hebt technisch inzicht en ervaring met het opbouwen van netwerken is een pré;
● Je bent leergierig en ondernemend. Je neemt initiatief, zodat je voorbereid bent en goed beslagen ten ijs komt;
● Je ziet toe op het hanteren van kwaliteitseisen en normen binnen de eigen afdeling of de projecten;
● Je stimuleert anderen kritisch naar de eigen werkzaamheden te kijken en waardeert initiatieven op het gebied van kwaliteitsverbetering;
● Hierbij creëer je tijd en ruimte om samen verbeteringen door te voeren;
● Je durft te vernieuwen en bent inventief in het vinden van nieuwe technologieën en ontwikkelingen;
● Je gaat vertrouwelijk om met bedrijfsspecifieke en klantinformatie.

Denk jij nu: Ja, ik ben de Werkvoorbereider die jullie zoeken! Dan rollen we de groene loper voor je uit. Want jij bent niet zomaar een medewerker, jij bent een VIB. Solliciteer direct!

Stuur je CV met motivatie naar [email protected] t.a.v. M. Helmers-Bolland. En wie weet zorg jij er binnenkort voor dat onze monteurs goed voorbereid de nieuwe glasvezelnetwerken van VIB kunnen aanleggen!