Inkoper

Draait het om de prijs, kwaliteit of juist de relatie wanneer je goederen en diensten gaat inkopen? Jij weet als geen ander dat het gaat om een gezonde balans tussen die drie. Die kennis, en jouw ervaring als inkoper, neem je mee naar VIB, zodat je samen met onze directie de nieuwe afdeling inkoop op kunt zetten. Ben jij die doorgewinterde inkoper? En heb je ervaring in de telecom? Word VIB!

Kabellengtes creativiteit

Bij de aanleg van ons alsmaar groeiende glasvezelnetwerk komt veel kijken. Daarom werken wij veel samen met onderaannemers om huishoudens en bedrijven te kunnen voorzien van razendsnel glasvezelinternet. Prijsafspraken maken, kwaliteit controleren en de relatie met de onderaannemer onderhouden, dat hoort allemaal bij jouw werk als inkoper bij VIB. Want een goede samenwerking zorgt voor onderling vertrouwen. Jij weet wat er bij hen speelt en bewaakt met open en eerlijke communicatie de kwaliteit van hun diensten.

Jouw grootste uitdaging wordt het opzetten van de inkoopafdeling. Jij neemt de inkooptaken over van de directie, zodat zij zich op hún kerntaken kunnen richten. Daarmee liggen het succes en het resultaat van de inkoop dus volledig in jouw handen. Met jouw ervaring als inkoper deins jij voor deze uitdaging niet terug. Bovendien neem jij meerdere kabellengtes creativiteit mee, waarmee je op gewiekste wijze uitdagingen aanpakt.

Werken bij VIB Netwerken

Bij VIB werken enkel enthousiaste mensen. We houden de sfeer erin, humor zit in ons DNA en je collega’s zullen beamen dat het echt leuk is om hier te werken. Daarbij houden we van een persoonlijke aanpak en korte lijnen. We staan voor elkaar klaar en de deur staat bij de directeur altijd voor je open. We geven elkaar complimenten, vieren samen successen, zoeken elkaar op en maken elkaar sterker. Ook krijg je van ons veel vrijheid, want we vertrouwen erop dat jij je werk goed doet. En wil je ergens over meedenken of een idee aandragen? Dat wordt zeer gewaardeerd! Met z’n allen dragen we bij aan het succes en de groei van VIB. Dankzij onze vakmensen kunnen we landelijk multimedianetwerken met bijbehorende apparatuur aanleggen en beheren.

Jouw taken:

● Het inrichten en opzetten van de afdeling inkoop;
● Het inkopen van grondstoffen, materialen, goederen en diensten;
● Relaties onderhouden met de verschillende onderaannemers. Jij bent hun eerste aanspreekpunt;
● Prijsafspraken maken met de leveranciers van grondstoffen en materialen;
● Het (laten) uitvoeren van kwaliteitscontroles bij de onderaannemer en op locatie;
● Meedenken op alle niveaus binnen VIB en het voorzien van de directie van rapportages en informatie over inkoop en relaties met onderaannemers;
● De kwaliteit van de dienstverlening van de afdeling bewaken;
● Vertrouwelijk omgaan met bedrijfsspecifieke- en klantinformatie;
● Kennis onderhouden van nieuwe technologieën die op de markt komen;
● Kennis onderhouden van de personeelsgids en van het informatiebeveiligingsbeleid en je hieraan houden.

Wat we je bieden:

● Een goed salaris afhankelijk van ervaring tussen € 4,000,- en € 4,800,- bruto op basis van 38 uur;
● Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals reiskostenvergoeding woon-werk à € 0,19 per km en zakelijke ritten à € 0,37 per km, 26 vakantiedagen en 13 adv-dagen per jaar en 8% vakantietoeslag.We zorgen voor alle benodigdheden om je werk goed te kunnen uitvoeren, zoals een werkplek met meerdere schermen.
● De vrijheid om de inkoopafdeling op te zetten en te ontwikkelen;
● Een plek waar jij jouw kennis en ervaring kunt ontplooien. Jouw input wordt gewaardeerd en brengt ons verder, zo groeien we samen;
● De mogelijkheid tot het volgen van opleidingen en cursussen om jezelf scherp te houden. We stimuleren persoonlijke groei;
● Een prettige werkplek met een open en eerlijke cultuur. We staan voor elkaar klaar. Samen dragen we bij aan het succes van VIB.

Wat we van je vragen:

● Je hebt minimaal 4 jaar ervaring in soortgelijke functie. Ervaring in de telecom is een pré;
● Je hebt succesvol een HBO-opleiding afgerond, bij voorkeur via Nevi;
● Je hebt een hoge mate van zelfredzaamheid. Jij bent de vakspecialist;
● Je bent daadkrachtig, resultaatgericht en ambitieus. Jij zet een dijk van een inkoopafdeling neer;
● Je bent een kei in netwerken en relatiebeheer. Je bent een echte verbinder;
● Je bent kostenbewust, zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen;
● Je bent creatief en oplossingsgericht;
● Je durft te vernieuwen en bent inventief in het vinden van nieuwe technologieën en ontwikkelingen.

Denk jij nu: ik ben de Inkoper die jullie zoeken! Dan maken wij maar al te graag kennis met je. Stuur je CV met motivatie naar vacature@vib-netwerken.nl t.a.v. M. Helmers-Bolland. En wie weet geef jij binnenkort de inkoopafdeling van VIB vorm!