VIB Netwerken
Hoofdkantoor Zuidbroek
Beneluxweg 38
9636 HV Zuidbroek

VIB Netwerken
Bijkantoor Drachten
Nipkowlaan 11
9207 JA Drachten

VIB Netwerken
Bijkantoor Apeldoorn
Tweelingenlaan 206
7324 AT Apeldoorn

VIB Netzwerke GmbH
Siemensstraβe 31
47533 Kleve
www.vib-netwerken.de

 

Televisie netwerken interactief

VIB Netwerken realiseert technische oplossingen. Daarnaast hebben wij zelf ook een aantal concepten voor u. Op deze pagina vind u specifieke oplossingen voor bedrijven en instellingen die via hun eigen netwerk die televisie, telefonie en/of internet aan willen bieden. Denk aan ziekenhuizen, zorginstellingen, bedrijven, campings, recreatie, hotels, overheidsinstellingen, bedrijvenparken.
 

Televisie op Maat

TV Op Maat is uitermate geschikt voor organisaties die hun eigen netwerk en meerdere radio’s en/of TV’s van een goed signaal willen voorzien. Het staat u dan ook volledig vrij om de radio’s en TV’s aan te sluiten zoals u dat zelf wilt. Daarnaast bepaalt u zelf hoe u de eindgebruiker factureert. Bijvoorbeeld door een aparte factuur of door dit in de huurprijs van een kamer te integreren.

Tevens kunnen wij u geheel vrijblijvend adviseren over realisatie of onderhoud van uw netwerk. Een raamcontract waarin meerdere locaties zijn opgenomen behoort vanzelfsprekend tot de mogelijkheden.
 

Televisie Op Maat Interactief

Collectieve televisie netwerken bouwen wij om naar individuele interactieve netwerken. Televisie Op Maat – Interactief (TOM-I). VIB Netwerken is de specialist op dit gebied. Laat uw netwerk door ons ombouwen en certificeren zodat de bewoners zelf contracten kunnen afsluiten met de provider. Keuzevrijheid in zenderpakketten en toegang tot interactieve diensten.

Met TV Op Maat Interactief heeft u de mogelijkheid om op de individuele aansluitingen alle beschikbare consumentenproducten af te nemen. Denk hierbij aan internet, telefonie en digitale televisie. Deze klanten hebben bijna dezelfde status als normale consumenten met een normale kabelaansluiting. Bijna, want net als bij TV Op Maat wordt de eindgebruiker immers niet gefactureerd voor het RTV abonnement, terwijl ze wel toegang hebben tot alle beschikbare diensten over de kabel.

Om de beste kwaliteit te garanderen, dient het benodigde (huis)netwerk tussen de TV Op Maat -aansluiting en de individuele eindgebruikers te worden gecertificeerd. Na certificering wordt het netwerk kenbaar gemaakt in alle relevante beheersystemen zodat wij optimale service kunnen bieden. Dit gedeelte realiseert VIB Netwerken.

 

Internet naast bestaande Televisie aansluiting – VIB Netwerken

Wij hebben zelf ook diverse producten om via het bestaande CAI netwerk eenvoudig Internet of netwerk-toegang te leveren. We kunnen voor u de totale oplossing realiseren voor een scherpe prijs. U houdt dan het beheer en de exploitatie helemaal zelf in de hand. Wij bieden rechtstreeks ondersteuning en een 24/7 storingsdienst.

Wij nemen graag contact met u op om vragen te beantwoorden.

Pagina Bron = TV-Netwerken