Binnen de industrie zijn de veiligheidsrisico’s enorm, vaak groter dan in andere branches. Daarom kiest men steeds vaker voor camerabeveiliging. Lees hier waar u aan moet denken!

Lees verder

Sinds 2016 zijn er in Nederland meer dan een half miljoen dieren overleden door stalbranden. Toch is een stalbrand voorkomen geen hogere wiskunde. Lees hier de tips!

Lees verder

In veiligheidsvoorschriften wordt vaak gesproken over ontruimingsinstallaties en brandmeldinstallaties. Maar wat is precies het verschil tussen de twee?

Lees verder

Ontruimingsinstallaties zijn in veel gebouwen verplicht. In uw gebouw ook? Ontdek het hier en lees ook welke eisen er gesteld worden!

Lees verder

Hacks voorkomen is een belangrijk onderdeel van veiligheid. Maar uzelf beveiligen tegen hackers en andere cybercriminaliteit is niet gemakkelijk!

Lees verder

Brandveiligheid in een hotel is ontzettend belangrijk, maar ook bijzonder complex. Lees hier aan wat voor regelgeving u moet voldoen en hoe u dat kunt doen!

Lees verder

Glasvezel komt regelmatig in het nieuws, maar is toch voor veel mensen nog erg ingewikkeld. Toch is glasvezel aanleggen een goed idee.

Lees verder

Inbrekers zien hun kansen schoon in de vakantieperiode. Gebruik daarom deze 8 tips om inbraak tijdens vakantie te voorkomen!

Lees verder

In Duitsland is glasvezel verantwoordelijk voor 11,2% van de bbp-groei, oftewel 43 miljard euro! Een snelle verbinding is dus heel belangrijk.

Lees verder

De keuze voor een branddetectiesysteem balanceert tussen regelgeving en effectiviteit. Houd rekening met de TCO!

Lees verder

Google investeert in de Eemshaven als gevolg van de datagroei. Ook uw organisatie krijgt hiermee te maken.

Lees verder

5G hangt in de lucht, zeker in Groningen. Het biedt een compleet nieuwe wereld aan mogelijkheden. Maar daar is wel glasvezel voor nodig!

Lees verder