VIB Netwerken groeit snel en is daardoor regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s. Kun jij jezelf vinden in onze 4 kernwaarden?

Lees verder

Personeelsbeleid

19 feb 2020

Bij VIB Netwerken hanteren we een duurzaam personeelsbeleid. Lees hier hoe we met elkaar omgaan en waar we voor staan! Word jij onze nieuwe collega?

Lees verder

VIB Netwerken is CKB 2014 K-K en K-L gecertificeerd bedrijf. Een dergelijk glasvezel certificaat is van belang voor ons én voor u. Lees hier waarom!

Lees verder

ISO 27001

31 okt 2019

VIB Netwerken is een ISO 27001 gecertificeerd bedrijf. We gaan dus goed met (gevoelige) gegevens om en we vinden dit ook erg belangrijk.

Lees verder

Door in de bouwperiode al glasvezel inspectie te hanteren, voorkomt u storingen en problemen door vervuiling in een later stadium.

Lees verder

Snel internet voor bedrijven wordt steeds belangrijker, ook in het buitengebied. Maar kan dat zonder glasvezel? Vind hier de oplossing voor traag internet!

Lees verder

Het beheer van glasvezel bestaat uit 27 taken. In deze infographic ziet u in welke categorieën deze taken vallen en hoe u ze aanpakt!

Lees verder

Mabin legt glasvezelnetwerken aan in witte buitengebieden. Het beheer en onderhoud laten ze echter over aan VIB Netwerken. Lees hier de review!

Lees verder

Niet iedere storing vereist meteen actie. Welke SLA’s (Service Level Agreements) hanteert u bij uw glasvezelnetwerk? Lees hier meer!

Lees verder

De kosten van het beheer van uw glasvezelnetwerk wilt u natuurlijk zo laag mogelijk houden. De oplossing hiervoor is verrassend. Lees het hier!

Lees verder

Technisch beheer is het beheren van een glasvezelnetwerk en het uitvoeren van alle taken die daarbij horen. Maar welke taken zijn dat? Lees het hier!

Lees verder

Wanneer een Klic-melding wordt gedaan, heeft dat gevolgen voor de netwerkeigenaar of zijn beheerder. Lees hier alles over Klic-meldingen!

Lees verder