Snel internet voor bedrijven wordt steeds belangrijker, ook in het buitengebied. Maar kan dat zonder glasvezel? Vind hier de oplossing voor traag internet!

Lees verder

Het beheer van glasvezel bestaat uit 27 taken. In deze infographic ziet u in welke categorieën deze taken vallen en hoe u ze aanpakt!

Lees verder

Mabin legt glasvezelnetwerken aan in witte buitengebieden. Het beheer en onderhoud laten ze echter over aan VIB Netwerken. Lees hier de review!

Lees verder

Niet iedere storing vereist meteen actie. Welke SLA’s (Service Level Agreements) hanteert u bij uw glasvezelnetwerk? Lees hier meer!

Lees verder

De kosten van het beheer van uw glasvezelnetwerk wilt u natuurlijk zo laag mogelijk houden. De oplossing hiervoor is verrassend. Lees het hier!

Lees verder

Technisch beheer is het beheren van een glasvezelnetwerk en het uitvoeren van alle taken die daarbij horen. Maar welke taken zijn dat? Lees het hier!

Lees verder

Wanneer een Klic-melding wordt gedaan, heeft dat gevolgen voor de netwerkeigenaar of zijn beheerder. Lees hier alles over Klic-meldingen!

Lees verder

Een glasvezel kabel reparatie is vaak noodzakelijk bij kabelschade. Het is specialistisch werk voor een monteur. Lees hier hoe dat werkt!

Lees verder

Een glasvezel storing kan worden opgelost met behulp van een OTDR. Het is een van de vele onderdelen van het beheer en onderhoud van glasvezel netwerken.

Lees verder

Glasvezel kan beschadigd raken of kapot gaan en dan is er meteen geen verbinding meer. Er is immers licht of geen licht. Lees hier wat u moet doen bij schade aan glasvezel!

Lees verder

Het beheer en onderhoud van glasvezelnetwerken omvat meer dan menig eigenaar denkt. Lees hier meer over de belangrijkste taken!

Lees verder

Het beheer en onderhoud van een glasvezel netwerk omvat tientallen taken, van Klic meldingen tot As-Built situaties. Ontdek hier de checklist!

Lees verder