Een glasvezel storing kan worden opgelost met behulp van een OTDR. Het is een van de vele onderdelen van het beheer en onderhoud van glasvezel netwerken.

Lees verder

Glasvezel kan beschadigd raken en dan is er meteen geen verbinding meer. Er is immers licht of geen licht. Lees hier wat u moet doen bij schade aan glasvezel!

Lees verder

Het beheer en onderhoud van glasvezelnetwerken omvat meer dan menig eigenaar denkt. Lees hier meer over de belangrijkste taken!

Lees verder

Het beheer en onderhoud van een glasvezel netwerk omvat tientallen taken, van Klic meldingen tot As-Built situaties. Ontdek hier de checklist!

Lees verder

Branddetectie anno 2019 biedt nieuwe mogelijkheden. Bosch komt met AVIOTEC, een ideale oplossing voor branddetectie én meer!

Lees verder

Zijn we doorgeslagen in het preventief plaatsen van camera’s? Waardoor we de beeldkwaliteit uit het oog zijn verloren? Het CCV wil dat we het anders gaan aanpakken. Doet u mee?

Lees verder

Koolmonoxide of CO is een gevaarlijk, giftig gas dat erg schadelijk is voor uw gezondheid. Lees hier waar en waarom u CO-melders moet plaatsen!

Lees verder

Een brandmeldinstallatie kopen is vaak verplicht door het Bouwbesluit. Zo ook bij Hoshino Europe. Lees hier hoe zij met brandveiligheid zijn omgegaan!

Lees verder

De veiligheid van kinderen vinden we allemaal ontzettend belangrijk, zo niet het belangrijkste. Daarin speelt ook cameratoezicht in het onderwijs een rol.

Lees verder

Binnen de industrie zijn de veiligheidsrisico’s enorm, vaak groter dan in andere branches. Daarom kiest men steeds vaker voor camerabeveiliging. Lees hier waar u aan moet denken!

Lees verder

Sinds 2016 zijn er in Nederland meer dan een half miljoen dieren overleden door stalbranden. Toch is een stalbrand voorkomen geen hogere wiskunde. Lees hier de tips!

Lees verder

In veiligheidsvoorschriften wordt vaak gesproken over de ontruimingsinstallatie en de brandmeldinstallatie. Maar wat is precies het verschil tussen de twee?

Lees verder