Technisch beheer is het beheren van een glasvezelnetwerk en het uitvoeren van alle taken die daarbij horen. Maar welke taken zijn dat? Lees het hier!

Lees verder

Wanneer een Klic-melding wordt gedaan, heeft dat gevolgen voor de netwerkeigenaar of zijn beheerder. Lees hier alles over Klic-meldingen!

Lees verder

Een glasvezel kabel reparatie is vaak noodzakelijk bij kabelschade. Het is specialistisch werk voor een monteur. Lees hier hoe dat werkt!

Lees verder

Een glasvezel storing kan worden opgelost met behulp van een OTDR. Het is een van de vele onderdelen van het beheer en onderhoud van glasvezel netwerken.

Lees verder

Glasvezel kan beschadigd raken en dan is er meteen geen verbinding meer. Er is immers licht of geen licht. Lees hier wat u moet doen bij schade aan glasvezel!

Lees verder

Het beheer en onderhoud van glasvezelnetwerken omvat meer dan menig eigenaar denkt. Lees hier meer over de belangrijkste taken!

Lees verder

Het beheer en onderhoud van een glasvezel netwerk omvat tientallen taken, van Klic meldingen tot As-Built situaties. Ontdek hier de checklist!

Lees verder

Branddetectie anno 2019 biedt nieuwe mogelijkheden. Bosch komt met AVIOTEC, een ideale oplossing voor branddetectie én meer!

Lees verder

Zijn we doorgeslagen in het preventief plaatsen van camera’s? Waardoor we de beeldkwaliteit uit het oog zijn verloren? Het CCV wil dat we het anders gaan aanpakken. Doet u mee?

Lees verder

Koolmonoxide of CO is een gevaarlijk, giftig gas dat erg schadelijk is voor uw gezondheid. Lees hier waar en waarom u CO-melders moet plaatsen!

Lees verder

Een brandmeldinstallatie kopen is vaak verplicht door het Bouwbesluit. Zo ook bij Hoshino Europe. Lees hier hoe zij met brandveiligheid zijn omgegaan!

Lees verder

De veiligheid van kinderen vinden we allemaal ontzettend belangrijk, zo niet het belangrijkste. Daarin speelt ook cameratoezicht in het onderwijs een rol.

Lees verder