De keuze voor een branddetectiesysteem balanceert tussen regelgeving en effectiviteit. Houd rekening met de TCO!

Lees verder

Google investeert in de Eemshaven als gevolg van de datagroei. Ook uw organisatie krijgt hiermee te maken.

Lees verder

5G hangt in de lucht, zeker in Groningen. Het biedt een compleet nieuwe wereld aan mogelijkheden. Maar daar is wel glasvezel voor nodig!

Lees verder

Op 25 mei 2018 is de AVG van kracht geworden. Dat heeft uiteraard ook gevolgen voor cameratoezicht.

Lees verder

Het kiezen van de beste beveiligingscamera voor uw situatie kan anno 2018 een hoofdpijndossier zijn. Van welke factoren is dit afhankelijk?

Lees verder

Ziggo stopt met analoge tv. Dat betekent grote problemen voor met name bungalowparken, campings en verzorgingstehuizen. Maar waarschijnlijk ook voor de tv in uw slaapkamer.

Lees verder

Tegenwoordig is openbare WiFi heel gewoon. Het is niet langer een luxe. Maar het wordt vaak nog wel vermeld wanneer er supersnelle WiFi is. Maar welk land heeft eigenlijk de snelste WiFi?

Lees verder

Met name openbare WiFi is de veiligheid van uw gegevens namelijk niet altijd gegarandeerd. Hackers kunnen op allerlei manieren uw data stelen. Maar gelukkig zijn er manieren om dit te voorkomen.

Lees verder

Met name in het buitengebied is snel internet niet altijd voor handen. Zo langzamerhand wordt dit een handicap als je in de maatschappij mee wilt doen. Dus daar gaan we verandering in brengen!

Lees verder

Wij geven u graag een verdere verdieping van de wet- en regelgeving omtrent cameratoezicht en privacy. Wat mag wel en wat mag niet en vanuit welke overwegingen?

Lees verder

In 2017 heeft de inspectienorm NEN 3140 een broertje gekregen, de NTA 8220. Deze norm richt zich specifiek op de brandveiligheid van elektrotechnische installaties. Wij geven u hier graag aanvullende informatie over.

Lees verder

Op het moment dat u overweegt om een nieuw camerasysteem aan te schaffen is het belangrijk om te weten welke stappen u moet ondernemen. Bekijk in deze infographic waar u zoal op moet letten bij een dergelijke aankoop!

Lees verder

123