Hacks voorkomen is een belangrijk onderdeel van veiligheid. Maar uzelf beveiligen tegen hackers en andere cybercriminaliteit is niet gemakkelijk!

Lees verder

Brandveiligheid in een hotel is ontzettend belangrijk, maar ook bijzonder complex. Lees hier aan wat voor regelgeving u moet voldoen en hoe u dat kunt doen!

Lees verder

Glasvezel komt regelmatig in het nieuws, maar is toch voor veel mensen nog erg ingewikkeld. Toch is glasvezel aanleggen een goed idee.

Lees verder

Inbrekers zien hun kansen schoon in de vakantieperiode. Gebruik daarom deze 8 tips om inbraak tijdens vakantie te voorkomen!

Lees verder

In Duitsland is glasvezel verantwoordelijk voor 11,2% van de bbp-groei, oftewel 43 miljard euro! Een snelle verbinding is dus heel belangrijk.

Lees verder

De keuze voor een branddetectiesysteem balanceert tussen regelgeving en effectiviteit. Houd rekening met de TCO!

Lees verder

Google investeert in de Eemshaven als gevolg van de datagroei. Ook uw organisatie krijgt hiermee te maken.

Lees verder

5G hangt in de lucht, zeker in Groningen. Het biedt een compleet nieuwe wereld aan mogelijkheden. Maar daar is wel glasvezel voor nodig!

Lees verder

Op 25 mei 2018 is de AVG van kracht geworden. Dat heeft uiteraard ook gevolgen voor cameratoezicht.

Lees verder

Het kiezen van de beste beveiligingscamera voor uw situatie kan anno 2018 een hoofdpijndossier zijn. Van welke factoren is dit afhankelijk?

Lees verder

Ziggo stopt met analoge tv. Dat betekent grote problemen voor met name bungalowparken, campings en verzorgingstehuizen. Maar waarschijnlijk ook voor de tv in uw slaapkamer.

Lees verder

Tegenwoordig is openbare WiFi heel gewoon. Het is niet langer een luxe. Maar het wordt vaak nog wel vermeld wanneer er supersnelle WiFi is. Maar welk land heeft eigenlijk de snelste WiFi?

Lees verder