Laadpaal

Er wordt vandaag de dag veel aandacht besteed aan duurzaamheid. Willen we de aarde goed aan de volgende generatie overdragen, dan moeten we nu bewuster investeren. Daar hoort ook elektrisch rijden bij. Het aantal elektrische voertuigen op de weg neemt snel toe. En die moeten kunnen laden. Daarom willen mensen die elektrisch rijden graag een laadpaal thuis en op het werk. Heeft uw bedrijf al laadpalen?

Het plaatsen van laadpalen is meer dan een stekker in het stopcontact. Het is een klus voor een installatiebedrijf dat erin gespecialiseerd is. Bij VIB Netwerken hebben we ervaring met het plaatsen van laadpalen én begrijpen we uw wensen. Want verschillende sectoren vragen verschillende dingen van een laadstation.

Laadpaal plaatsen bij Zorginstellingen

Zorginstellingen kunnen veel profijt hebben van het plaatsen van laadpalen. Er worden relatief veel korte ritjes gemaakt voor bijvoorbeeld thuiszorg. Daar leent een elektrisch voertuig zich uitstekend voor en in de toekomst zullen we dergelijke auto’s dan ook steeds vaker in de praktijk zien. Daar hoort echter ook een laadpaal bij. Bovendien zullen de bezoekers in de zorg ook blij zijn met een laadpaal. Misschien dat zij daardoor net iets vaker op bezoek gaan bij hun vriend of familielid. Om die redenen werkt VIB Netwerken graag mee aan het plaatsen van laadpalen.

Lees meer over de Zorg

Laadpalen voor Hotels en Recreatie

Laadpalen zijn een aantrekkelijk middel om uw hotel of recreatiepark aantrekkelijker te maken. En niet alleen voor uw gasten. Iemand die elektrisch rijdt, zou zijn auto toch liever opladen bij een hotel onder het genot van een lunch, dan bij een willekeurig benzinestation langs de snelweg? Bovendien laat u hiermee zien dat u voor duurzaamheid gaat, iets waar men tegenwoordig veel aandacht aan besteedt. VIB Netwerken plaatst en installeert de laadpalen voor u.

Lees meer over Hotels en Recreatie

Industrie en het elektrisch laden van voertuigen

De industrie is verantwoordelijk voor een groot deel van de CO2-uitstoot. Gelukkig worden er tegenwoordig goede stappen gezet richting duurzaamheid. Daar horen ook laadpalen bij. Industriële bedrijven willen zich immers onderscheiden met hun MVO-activiteiten. VIB Netwerken is expert in het plaatsen van laadpalen en helpt u met de overstap naar duurzame mobiliteit.

Lees meer over Industrie

Laadpalen in het Onderwijs

Laadpalen kunnen ook worden ingezet voor e-bikes, niet alleen voor elektrische auto’s. Daarom zijn laadpalen in het onderwijs ook interessant. Veel docenten en leerlingen komen immers met een e-bike naar school. Door laadpalen te plaatsen, stimuleert u het gebruik van milieuvriendelijk vervoer. VIB Netwerken wil samen met uw onderwijsinstelling ervoor zorgen dat men de auto die op fossiele brandstof rijdt laat staan.

Lees meer over Onderwijs

Laadpaal thuis of bij het bedrijf plaatsen met VIB Netwerken

Met de groeiende populariteit van elektrisch rijden, groeit ook de vraag naar laadpalen – zowel thuis als bij bedrijven. In veel gevallen kunt u nu nog subsidie krijgen (MIA, Vamil of KIA) voor het plaatsen van een laadpaal. De kans bestaat dat die subsidies over een tijd kleiner worden of zelfs verdwijnen. Des te eerder u de overstap maakt naar duurzame mobiliteit, des te voordeliger. VIB Netwerken helpt u graag in deze transitie met advies én installatie.

Kom meer te weten en download gratis onze whitepapers

'Een veilig bedrijfspand'

netwerk aanleggen bedrijf vib netwerken

'Snel en veilig internet in uw bedrijfspand'

wifi netwerk aanleggen bedrijf vib netwerken

'Uw glasvezelnetwerk in topconditie houden'

netwerk aanleggen bedrijf vib netwerken

Wij nemen graag contact met u op om vragen te beantwoorden.

Pagina Bron = Zorg